Influența activității fizice asupra sănătății

Beneficiile de exercitii fizice regulate este foarte benefic pentru sănătate. Data viitoare aceste 15. Lăsați-o să fie o provocare pentru cei care până acum au fost bazate pe mișcare, sau armare pozitiv pentru o viață activă.Efectele benefice ale activității fizice orice activitate, în care fiecare mișcare se realizează în timp, atunci când organismul arde calorii. Este, pe de o parte, în viața de zi cu zi suntem parte, sau în mod deliberat, pot fi cazate în timpul săptămânii. Include mersul pe jos, având grijă de o grădină, room și padoc pentru câini.

 

Activitatea fizică sănătoasă pentru inima noastră

Antrenament-aceasta este o formă de activitate fizică. De obicei, ne referim la activitatea fizică, care pre-planificate, care include o serie de practica repetitive, și facem tot posibilul pentru a deschide, de a consolida și de a îmbunătăți noastre sunt o parte a corpului, inclusiv sistemul cardiovascular. Acest lucru poate fi orice fel de sporturi, aerobic, fitness, miscare, jogging, înot.

Să ne uităm, deci, că activitatea fizică regulată are un efect benefic asupra organismului!Creierul, S-a demonstrat că exercițiile fizice reduc sentimentul de anxietate, imbunatateste starea de spirit, de a scăpa de stres și depresie, de asemenea, este eficient împotriva. Premiul pentru stabilizator de dispozitie, serotonină și durere, și un total de bun simt, care eliberează endorfine, dopamină în creier.

Pielea, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, astfel încât mai mult oxigen și aportul de substanțe nutritive la sejtjeihez pielii. Transpirație și, în cazul în care efectul de exerciții sporit – permite organismului prin pielea și a scăpa de inutile de materiale este parte.

Pulmonar, regulate exercițiu pentru a influența o femeie capacitatea pulmonară, imbunatateste respiratia.
Inima, Activitatea fizică regulată face ca mușchiul inimii este mai puternic, o femeie de sănătate a inimii. Activ de experiență și mai puțin pe inimă și a riscului cardiovascular de boli. Piept, Studiile au arătat că, în mod regulat efectuate exerciții reduce riscul de cancer de sân la formarea de femei. Efectele benefice
Sistemul imunitar, Moderată activitatea fizică întărește sistemul imunitar, în timp ce перетренированность sau persistent se desfășoară, exercitii intense, foarte dăunătoare.

Presiunea sângelui, Activitatea fizică regulată efectul a fost dovedit a reduce riscul de hipertensiune arterială în țările în curs de dezvoltare, sau care există deja, aceasta este o îmbunătățire semnificativă poate fi atins. Valorile , Conținutul în sânge HDL (de protecție), creste nivelul de colesterol, în timp ce LDL (nociv) colesterol reduce sedintele de sport vă afectează. În peretele arterei evita grăsimi și alte substanțe, care conțin depozite (placi). Acest lucru reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge în inima-arterele coronare, în care un atac de cord poate duce la și creierului, arterele care alimenteaza, ceea ce poate duce la accident vascular cerebral.

 

Activitatea fizică de rutină plăcută


Diabetul zaharat, În mod regulat efectuate de exercițiu, în scopul de a preveni și de a controla diabetul zaharat de tip 2. Dacă ne vom muta, insulina – un hormon care joacă un rol cheie în reglarea nivelului de zahăr în sânge – acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine, de efect, prin urmare, nivelul de zahăr din sânge sub control.

Colon, redus kolorektális tumora, o șansă de a opri constipație. Aceasta este, probabil, din cauza vitezei de alimente, trecând prin tractul digestiv. Organele genitale, Regulat, de intensitate moderată de exercitii aerobice dovedit un impact bun asupra bărbați și femei, libidoului și de performanță sexuală. Observat formarea de placi in artere de alimentare cu a penisului se referă, de asemenea, previne fluxul de sânge, tulburări de erecție duce la dezvoltare. Exercitii fizice regulate, astfel încât să contribuie la marirea penisului arterelor care furnizează, în general, în stare bună, pentru a menține.

Acum de 5 ori pe săptămână, durează aproximativ o jumătate de oră, ușurința de mișcare poate avea un impact pozitiv asupra sănătății noastre. Pentru a găsi o astfel de formă de mișcare care îți place Să faci. Accentul a fost întotdeauna la curent. Este important să ne amintim că vârsta, starea de sănătate și de fitness starea mișcării noastre alegem. În caz contrar, puteți deteriora ne dacă putem supraîncărcarea organismului nostru, care pe termen lung poate avea consecințe grave.

Oasele, Împotriva gravitației mișcări active și exerciții fizice, cum ar fi jogging, scara, kettlebell, pentru a-și ajuta masei osoase, pentru a salva, în acest sens, puteți preveni sau atenua osteoporoza. Muschii, exercitii fizice regulate, efectul de a consolida muschii. Ca urmare, oasele sunt protejate împotriva deteriorării. Mai dezvoltat muschii, în același timp, stabilitatea dă, îmbunătățește echilibrul și coordonarea. Aceasta este ultima este deosebit de important pentru persoanele în vârstă, pentru a evita care se încadrează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *