Chocolite activitatea fizică crește entuziasmul

Chocolite pentru aceasta, mușchii mai mult “combustibil” și a produselor de combustie (de exemplu, monoxid de carbon) este mai eficient, mai rapid la mijloacele de transport, și el are nevoie de mai mult oxigen . “Livrarea de combustibil” în sânge sunt dizolvate substanțe nutritive prin circulația sanguină 0, iar respirația oferă. În consecință, cel mai impresionant urmare, sistemul cardiovascular și respirator, sistemul reacționează la creșterea masei de activitate.

Regulat de sport accelerează metabolismul

chocolite

Regulate de venit ca urmare a pe termen lung, muschii vor fi foarte diferite. Ambele chocolite fibre musculare și unele fibre musculare grosime crească, și acești doi factori împreună, pentru creșterea masei musculare a corpului “muschii mai mult”. Corpul de antrenament pe termen lung efectele sunt condiționate de faptul că periodice de sarcină pe corpul gol ca rezerve, construcții și structura corpului având în vedere (de exemplu, cresterea masei musculare) și biochimic niveluri (de exemplu, procesele metabolice accelera chocolite creșterea enzimelor), prin care în orice moment poate fi mai devreme și mai mult timp pentru a răspunde la creșterea sarcinii, în caz de necesitate. Efectul de exerciții, o creștere de organizarea fizică și rezistența.

Mișcarea regulată a oamenilor în organizații comune procesele metabolice mai repede posibil, în viitorul apropiat, vor fi înlocuite cu substanțe nutritive și produse finite, decât cei care nu fac sport. Modul chocolite avansat de așteptare, este util pentru toate sistemele organismului: bright circulatia sangelui incetineste ateroscleroza arterelor, ceea ce duce la procesele metabolismului osos, creșterea intareste tesutul osos. Ambele miocardic, muschii scheletici si muschii devin mai puternice, astfel încât ellenállóbakká de oțel, care pot apărea brusc o sarcină mai mare. Circulația sângelui și creșterea debitului cardiac într-un stimulent pentru sistemul imunitar, pentru a îmbunătăți imunitatea organismului.

Efort fizic sau în timpul activității fizice, indiferent de caracterul său, așa că, de muncă, de sport sau în alte scopuri, de efort în organizarea, decât, în medie, modul activ. Nervos și hormonal de reglare chocolite simpatic de dominanță este instalat, și, respectiv, de diferite sisteme ale organismului funcții. Simpatic de influență rapidă, mai multe și mai puternice, devine din ce în ce bătăile inimii, tensiunea arterială crește, mușchii în venele intestinale (bélcsatorna, rinichi și așa mai departe) îngustarea valve coarctației apare. În mușchii scheletici, prin urmare, că în unitatea de timp un număr mai mare de chocolite sânge curge prin toate acestea, a autorităților, organelor interne, circulația și funcția scade.
Gimnastica femei

Pe termen lung, regulate, sport, muschii inimii pacientului, ce mai puternic spasm. Acest lucru chocolite crește margini sufletul productivitatea muncii, astfel încât aceeași cantitate de sânge în împietrit inima mai puțin de compresie și capacitatea de a muta. Din aceasta cauza, regulată a sportivului corpului, pulsul, iar restul, de regulă, mai mică decât media pe țară. Fiziologice mediului 72-75 pe minut, frecvența cardiacă, la sportivi inima același lucru, locul de muncă într-un minut la 50-60 între căderea poate fi realizat. Acțiunea sarcinii ajuns, astfel încât, chiar nu abundente stocurile rămân în chocolite organizație, pentru a crește în mod semnificativ musculare de creștere, necesare pentru funcționarea normală a volumului de sânge circulant.

Circulatia sangelui-este o altă componentă importantă a sistemului chocolite vascular, în legătură cu exercitarea intensificarea circulației sanguine, efect pozitiv asupra ateroscleroza a preveni sau de întârziere, precum și vasele de sânge în pereții au găsit mai multe de stenoză și dilatarea în scopul de a asigura în timp util musculare netede, fibre își păstrează funcționalitatea în comportament se manifestă.

Sport-impact chocolite asupra dezvoltării sistemului respirator

chocolite

Iubitorii de sport, sau de orice tip cu o activitate fizică, efectul sistemului respirator, organelor, sunt dublu caracter: acțiunea de încărcare ajuns în acest minut, frecvența respiratorie crește, și chocolite capilarelor pulmonare în sânge circulant, creșterea volumului se manifestă; pe termen lung, cu toate acestea, légzőfelület a crescut de asemenea, rezultatele. În stare de repaus timp de un minut, în medie 15-18 respirație asigură aprovizionarea organismului chocolite cu oxigen, sport, muncă fizică în timpul acestei valori, în mare măsură, poate crește, se poate ajunge de la 30 la 40.

O creștere a frecvenței respirației, cu toate acestea, nu trebuie neapărat însoțit de o respirație profundă, în caz contrar, este recomandat pentru a crește. Acest fapt este chiar chocolite lipsit de experiență luptător în mod deliberat să aibă grijă ca respirația și superficială, că poate trece ușor de leșin, pierderea cunoștinței poate duce. Acest fenomen este cauzat de două motive: pe de o parte, inhalarea de oxigen din aer într-un timp mai scurt, cu domiciliul în plămâni, prin urmare, chocolite scade pe unitatea de timp Adăugat cantitatea de oxigen, de aceea relativă, deficitul de oxigen.

Pe de altă parte, ph-ul sanguin în țările în curs de dezvoltare de bază a concentrației de dioxid de carbon în respirație rapidă “” în legătură cu o scădere, astfel încât ph-ul sângelui în partea de alcalin mutat. În acest caz, este mai bine dacă sunteți conștient de a controla respirația mai rar și mai profund pe care îl respirăm, așa că după câteva minute a restabilit echilibrul.

Fizică mobilizarea pe termen lung, chocolite pulmonar légzőfelület canta crește, ceea ce duce la un maxim de volum pulmonar de respirație așa-numita creștere semnificativă a volumului. Vitală capacitatea de stocare nu este aceeași în pace de respirație în timpul tracțiunii, în medie, de aproximativ 0,5 dm3 de aer. Valoarea maximă, prin căile respiratorii, plămânii noștri puternic, deoarece cea mai mare parte a aerului este stors. Aceasta este valoarea medie a organismului adult în caz de 3-4 dm3, sportivii (preponderent float) Și chocolite instrumente de suflat pentru a reda muzica poate ajunge la 6-7 dm3. Sport în timpul respirație conștientă de reglementare eforturile trebuie să fie îndreptate în ritmul respirației, iar acest lucru nu se specifică adâncimea de respirație, crește capacitatea vitală bun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *