Activitatea fizică și influența acesteia asupra stării de

Exercitii fizice regulate lubrifiaza, ulei pentru articulatiilor, reduce dureri articulare și rigiditate. În plus, artrita, în cazul de a îmbunătăți elasticitatea și forța musculară. Greutatea corpului,  prevenirea obezității și tratamentul joacă un rol important în exerciții fizice regulate. Puteți ajuta pentru a arde excesul de calorii, prin urmare, nu se depoziteaza in organism depuneri uleioase, sau de reducere a masei corporale necesare deficit de calorii pentru a produce, în plus față de dieta și de alți factori importanți.

 

Conceptul de sănătate

Viteza House David spune, Sănătate = capacitatea. Adevăratul potențial al omului, necesare pentru a realiza o bază, care vă permite să fie corecte a potențialului lor. Această definiție permite în mod individual și sănătatea noastră, dar condițiile necesare luate în considerare. (Condiții includ o nutriție adecvată, condițiile climatice de expunere pot fi protejate pentru a obține orice informații, a căror influență la viață, pentru a înțelege că o comunitate nu numai se vor putea dezvolta, iar cu un alt, de asemenea, nu împiedică.) http://www.bandaptus.info/

Dimensiune de sănătate, Calitatea vieții, De sănătate, Mediului și sensul vieții, Sănătate și criza globală, Dimensiune de sănătate de sănătate biologică: organizarea, funcționarea sănătatea mintală: prezentarea personală despre lume, principiile de comportament, dar, de asemenea, lumea și pe noi înșine, pentru lume, pentru a fi un semn de sănătatea mintală: luminos și gîndire sănătatea emoțională: recunoașterea sentimentelor și corespunzătoare expresie a capacității de a sociale de sănătate: alte contacte proiectul de sănătate

Realiste de dezvoltare pe baza de, în același timp, puteți vedea, de asemenea, că obiectivul de sănătate nu depinde, deci, ca o formă de sănătate, social, imaginea este întotdeauna subiective, adică normele societății în cauză, pe baza. Dur, dar realist simplificare: starea generală a populației, de sănătate și de dezvoltare a științei medicale de bază (în grupa de vârstă de variabile) egészségkép și sănătoase, a căror sănătate nu este mai rău decât a constatat sociale așteptărilor. În egészségkép, în principal, medicina a avansat, mediu de starea de sănătate a populației, sociale și modele determinate.

Calitatea vieții, Organizația mondială a sănătății, calitatea vieții în următoarea definiție: “calitatea vieții omului, acolo este viață ocupat poziția, și spațiu de locuit de cultură, sisteme de valori și propriile scopuri, de așteptările, template-uri și conexiuni afectate. Concept larg, care este un complex de modalitate este la sănătatea fizică a individului, statutul psihologic, starea de independență, relațiile sociale, convingerile personale și pentru mediul înconjurător este un fenomen de relație”.

 

Influențează performanța organismului

În clinică în practica medicală, calitatea vieții, cercetarea și evaluarea vizează pe termen scurt și pe termen lung de boală sau consecințele sale, de un tratament fizic de bine a pacientului, activității, a relațiilor interpersonale și de sănătate mintală. Se agravează starea de sănătate, pentru că în mare măsură de tragic poate fi pentru un om, pentru că nu numai de boala  efecte (de exemplu, durere), dar boala în consecință individuale akadályozottá deveni de muncă și mediul social se schimbă.
Dificultățile pot fi, de exemplu, relațiile sociale în formarea și menținerea. Boala, prin urmare, nu numai fizică, funcția de reducere din cauza stresului asupra indivizilor și a societății, dar și în viață, restul de spațiu pentru a plasa “competența sentiment de” un impact negativ semnificativ scade calitatea subiectivă a vieții și starea de sănătate poate duce la înrăutățirea situației (uf, 2006).

 

Starea de sănătate a persoanei este esențială pentru genetici și de stil de viață definește șase factori externi, fizică și socială a mediului. Sănătatea, desigur, afectează politica în domeniul sănătății, accesul echitabil (de capital), pentru sănătatea și structura de sănătate și de calitate a procesului.

Sociale, economice, culturale și de mediu, OMS “sănătoase protocol peap de intrare interesat în comunități sănătoase” în centrul acestui biologice de cod, de factori genetici, de oameni, de alte sănătatea influența factorilor de schimbare. Primul strat de personal comportamente și stiluri de viață, modul în care acestea pot îmbunătăți sau pot dăuna sănătății noastre. Chipuri de prieteni, și standardele comunității afectează atât, că un al doilea strat de aceste efecte incluse. Al treilea strat-structurale de factori fac parte: viața, condițiile de muncă, servicii de bază și furnizarea de acces. Al patrulea strat-funcționarea socială a tuturor factorilor care afectează.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *